Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Reave Matthias Underwood

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Reave

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 11-06-13

Info
Jaar:: 6
Naam:: Nora

BerichtOnderwerp: Reave Matthias Underwood   do jun 13, 2013 10:25 am

ALGEMEEN
Voor- en achternaam:
Reave Matthias Underwood. Zijn eerste naam Reave is een oud Engelse jongens naam wat ook wel ‘stadsheer’ betekent. Matthias zijn tweede naam heeft hij gekregen van zijn Griekse peetvader. De naam Matthias is daarom ook Grieks en word beter verstaan als ‘geschenk van god’. Zijn achternaam Underwood is vernoemd naar een oud Australische deelstaat, die zijn bet- overgrootvader in de 18e eeuw heeft verovert.
Bijnaam: Buiten zijn vrienden en familie kring noemt iedereen hem gewoonweg Reave, maar bij zijn vrienden, kennissen en familieleden staat hij beter bekend als Ree. 
Leeftijd:  Reave is pas 17 geworden
Jaar: Aangezien hij een jaartje moest overdoen zit hij nu in zijn 6e leerjaar. 
Afdeling: Hufflepuff
Afkomst:  Oorspronkelijk komt Reave uit Australië. Uit Queensland precies gezegd, maar hij is sinds zijn 2e getogen en opgegroeid in Manchester. 
Bloedstatus: Honderd procent volbloed.

INNERLIJK
Karakter:
Reave. Is een zeer apart, maar excentriek persoon. Hij
kan goed omgaan met mensen, hij is sportief, behulpzaam en erg sociaal. Een random praatje maken op het treinstation is voor hem daarom ook een zeer normale routine om te behouden. Reave is ook erg druk. Dit kan positief en negatief gezien worden. Het positieve ervan is dat je het meestal gezellig hebt met hem in de buurt. Rust is er daarom nooit te vinden. Hij probeert er een echt feestje van te maken al zit je tijdens je huiswerk in de bibliotheek. Het negatieve ervan is dat hij op een gegeven moment de top van drukheid bereikt. Iets waar hij immers moeite mee heeft, aangezien hij op dat moment bizar genoeg niet meer de aandacht heeft voor de grens. Soms passeert hij deze dan ook hoogmoedig, maar met te veel consequenties. Het is daarom moeilijk om hem rustig te krijgen op die ontiegelijke hoogte. Desondanks zijn drukte kan Reave ook érg rustig overkomen. Zijn passie voor schrijven en dichten heeft hier deels invloed over gemaakt. Zodra hij zich verdiept in de woorden die er in zijn hoofd duizelen krijgt hij een eeuwig rustig en teder verlangen. Je zou een stier op hol laten slaan, maar Reave zal op dat moment niet te ontwaken zijn in zijn rustgevend moment en in zijn autoritaire rijkdom. Er zijn zeker nog veel meer eigenschappen te vinden in Ree. Bijvoorbeeld zijn ochtend humeuren. Het is nou kennelijk zo dat 70% van de mensheid zich ergert aan vroeg opstaan in de ochtend, Reave is daar een voorbeeld van. Een echt gesprek kun je vroeg in de morgen dan ook helemaal niet beginnen. Je zou slechts een chagrijnige gemompel terug krijgen als dank.
Talent: Een echt talent zoals zingen, dansen, acteren of een instrument bespelen, heeft Reave niet. Mits je zijn schrijfkunsten onder talent kunt verstaan. Zowel dan heeft hij een groot talent voor schrijven en dichten.
Zwakte: Ook een echte zwakte heeft Reave niet. Hij heeft een zwakte voor dieren, al is dit in een positieve zin. Als je je mocht verdiepen in het negatieve rijk dan zou zijn zwakste plek zijn dierbare familie zijn. Je kon alles over Reave zeggen, maar zodra je in de buurt komt van zijn lieftallige familie overschreed je een hele grote grens.
Angst: Net als zijn talenten, heeft hij niet echt een opwekkende angst. Zijn diepste angst is wat cliché, maar is en blijft de dood.

UITERLIJK
Plaatje:
 

Spoiler:
 
 
Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

 
Opmerkelijkheden: Geen


OVERIG
Familie:
 Reave heeft kennelijk een grote familie. Waar hij zodoende heel erg veel om geeft. Dat is een hele positieve ervaring, aangezien je overal komt met je familie. ‘Men geeft geen wijzere raad, dan je familie beminnen en koesteren,’ aldus John Carter.
Huisdier: Reave heeft een Amerikaanse Adelaar en een goud, bruine rat.
Extra: Verder heeft Reave ook een grote passie voor dieren en kan er goed mee communiceren. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jonah

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Reave Matthias Underwood   do jun 13, 2013 10:38 am

Wat een poepie. Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn

avatar

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 11-06-13

Info
Jaar:: 6
Naam:: Eline

BerichtOnderwerp: Re: Reave Matthias Underwood   do jun 13, 2013 11:09 pm

Schrijfmaatje! Dawn schrijft ook! Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demetria

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 11-06-13

Info
Jaar:: 7
Naam::

BerichtOnderwerp: Re: Reave Matthias Underwood   vr jun 14, 2013 12:17 am

Underwood Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amelia

avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 11-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Reave Matthias Underwood   vr jun 14, 2013 1:21 am

nog meer hotties Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Reave Matthias Underwood   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Reave Matthias Underwood
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Welcome to Hogwarts! :: Algemeen :: Personages.-
Ga naar: