Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Daniël Adrian Clayton

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dean

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 11-06-13

BerichtOnderwerp: Daniël Adrian Clayton   vr jun 14, 2013 2:17 am

ALGEMEEN
Voor- en achternaam:
Daniël Adrian Clayton
Bijnaam:  Dean
Leeftijd: 17 Jaar
Jaar: 7e jaar
Afdeling: Slytherin
Afkomst: Engeland, Londen
Bloedstatus: Puur
 
INNERLIJK
Karakter:
Luguber op het eerste gezicht, maar tegelijkertijd heeft Dean ook iets sinisters over zich heen dat op een vreemde manier aantrekkelijk en charmant is. Het zal misschien niet opvallen, dat deze jongeman zeer kwaadwillig is, maar als je eenmaal hem vaker om je heen hebt dan zal je de sarcastische en zeer egocentrische trekjes leren kennen van dit wezen. De kilte die zijn ijsblauwe ogen doen sieren en het vermaak die zijn lippen tonen – met daarbij de ongeïnteresseerde houding die hij telkens weer aanhoudt, maakt hem mysterieus en verborgen. Dean wilt gallen, mensen dwarszitten en hen prikkelen tot het uiterste. Het klinkt sneu, dat zo’n wijze jongeman zo banden verwoest en mensen laat vrezen voor hem, maar hij doet het enkel en alleen voor de aandacht. Het maakt niet uit hoe hij opgemerkt wordt, hij krijgt het voor elkaar telkens de negatieve belangstelling te innen. Zijn liefde voor het irriteren wordt rijkelijk beloond door de aandacht die hij krijgt. Dean is intelligent, zeer intelligent zelfs. Leren deed hij in een oogopslag en lezen al op zijn vierde. Maar die wijsheid heeft onder andere ook gezorgd voor die zonden in zijn leven. Zijn lust naar macht en rijkdom is enorm. Het zijn de dingen waar hij zich door de extreme veranderingen in zijn karakter aan vastgehaakt heeft. Ook lijkt het vaak ook alsof er door alle dingen die hem hebben beïnvloed en hebben gemaakt tot wie hij vandaag de dag is een steekje bij hem los is gaan zitten. Doordat hij zo streeft naar hoger vergrepen posities, slim is en niet zo makkelijk over zich heen laat lopen komt hij arrogant over. Wanneer hij in zijn razernij door de gangen beent, de zoom van zijn kilte achter hem aan ruisend als een grote vleugel, is hij berucht, tegelijkertijd ook gehaat. Niet alleen door vrouwelijke wezens; door vrijwel iedereen. Stuk voor stuk zielen die hij als 'wezenloos' verklaart, en de meesten veronderstellen dat het een hatelijke wederactie terug is, en maar weinig dat hij er eigenlijk in alle wanhoop mee wil vragen waarom, in hemelsnaam. Door alle haat jegens hem die iedere dag heerst is Dean eenzaam, alleen maar nog chagrijniger en is het een gewoonte geworden om zich van alles en iedereen af te zonderen en massaal aan de alcohol te gaan, want dat drinkt hij maar al te graag. Misschien wel proostend op de weinige mensen die wel van zijn zachtere kant weten, niet bang voor hem zijn en een flinterdun flintertje van zijn diep, diep verborgen goede bedoelingen hebben ervaren. 
Talent: Dean is een snelle leerling en scoort over het algemeen boven gemiddelde bij de meeste vakken. Hij is zeer gemotiveerd om een krachtige tovenaar te worden en door het duistere wat in hem zit zal hij waarschijnlijk ook de slechte kant op gaan, waardoor hij een natuurtalent is in het vak: Verweer tegen de Zwarte Kunsten.
Sterke punten: Het afsluiten van emoties, mensen zeer goed manipuleren en zijn intelligentie zijn belangrijke sterke punten van Dean. Hij zal geheel opgaan in de dingen die van hem verwacht worden en zal daar dan ook alles voor doen, ongeacht wat.
Zwakke punten: Zijn lust naar macht en rijkdom is misschien goed voor zijn doorzettingsvermogen, maar hij zal niet stoppen met dingen. Hij zal altijd meer willen eisen van zichzelf, waardoor hij nooit voldoening voelt. Waterfobie, Dean heeft het er absoluut niet graag over, vooral omdat de aanleiding tot deze angst is voorgevallen in zijn alles behalve heuglijke jeugd. Zijn oom had hem hardhandig met het hoofd onder water gehouden toen hij nietsvermoedend in bad zat. Dean is er weliswaar heelhuids vanaf gekomen, maar het heeft hem wel een levenslang trauma voor zowel water als zijn oom opgeleverd.
Relaties: Een vaste relatie is bijna onmogelijk voor hem, hij zal altijd naar iets beters blijven zoeken en hij zal nooit tevreden zijn met het ‘mokkel’ dat hij bezit. Maar eigenlijk is een vasthoudende relatie wel wat goed voor hem is.
Hobby’s: Het irriteren van mensen zal je voor hem een goede hobby kunnen noemen, iets wat hij dagelijks met alle plezier doet, maar hij heeft ook wel andere dingen te doen zoals zijn prestaties verbeteren in van alles om zo hoger proberen te komen.
Haat: Domme mensen, gemakzuchtige personen. Hij zal niet blij zijn met zulke mensen en zal dit dan ook weldegelijk laten merken.
 
UITERLIJK
Plaatje:
Spoiler:
 
Lengte/bouw: Gespierd is het juiste woord. Niet overdreven gespierd dat het lelijk is; gewoon de gespierde bouw die menig vrouw aantrekkelijk vindt bij een man. In de jaren van isolementie heeft hij een tijd aan gewichtheffen gedaan, met name het steeds verder streven om zwaardere gewichten te kunnen heffen. Het is een lopend proces om daar naartoe te werken, steeds stapje voor stapje, en bood hem ook de nodige voldoening. Het heeft geresulteerd in borstspieren, zichtbare biceps en een sixpack die onder zijn kleding nog vrij goed zichtbaar zijn. Voor de rest heeft hij een lang postuur en is hij wel gemeten: 1.90
Huid: Een lichtgetinte huid, gesierd door wat littekens hier en daar.
Haar: donkerbruin haar dat met gel in een model wordt gehouden.
Ogen: Ijsblauwe ogen.
Speciale kenmerken: Hij heeft een groot litteken op zijn borst door een ongeval in het verleden. En een ketting met een kleine hanger waar een foto van zijn zusje in zit. Ook kan hij met slangen fluisteren, een eigenschap die erg zeldzaam is en bijna niemand van hem weet.
OVERIG
Familie:
Zijn moeder is nog samen met zijn vader en hebben beiden puur bloed, zijn zusje is helaas overleden op jonge leeftijd.
Huisdier: Dean heeft een prachtige zwarte slang die meestal als een sjaal om zijn nek hangt en over zijn schouder mee gluurt. Het is zijn beste vriend en zijn enige vriend waar hij altijd mee is. 
Spoiler:
 


Extra: Dean is een slangenfluisteraar.


Laatst aangepast door Dean op vr jun 14, 2013 8:57 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jonah

avatar

Aantal berichten : 23
Registratiedatum : 13-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Daniël Adrian Clayton   vr jun 14, 2013 2:31 am

Je avatar heeft niet de goede afmeting. En slangen mogen niet op Hogwarts.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daniël Adrian Clayton
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Welcome to Hogwarts! :: Algemeen :: Personages.-
Ga naar: