Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Durrell Lewis Okes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Durrell

avatar

Aantal berichten : 4
Registratiedatum : 11-06-13

BerichtOnderwerp: Durrell Lewis Okes   di jun 11, 2013 3:54 am

Durrell Lewis Okes is een jonge tovenaar van vijftien jaar oud. Niemand weet waarom hij Durrell heet. Ooit heeft hij het opgezocht en Durrell betekende “sterk”. Lewis een oude familienaam en elke jongen van de Okes-familie draagt de naam Lewis. Durrell heeft niet echt een bijnaam, hij wordt kortweg gewoon Dur, of gewoon Durrell genoemd. Hij zit in de vijfde jaar van Hogwarts. Hij zit in de afdeling Hufflepuff. Zijn ouders komen uit Schotland, ergens uit een onbekend dorpje. Durrell is halfbloed, zijn vader is een laffe tovenaar en zijn moeder is gewoon iemand die dagelijks achter de kassa werkt.
Hij heeft duidelijk de laffe kant van de familie overgenomen. Durrell houdt er niet zo van om op avontuur te gaan. Hij is ontzettend bang van slangen en verschillende insecten. Kruidenkunde is dat ook niet zijn beste vak, net als Toverdranken. Hij wil eigenlijk niets met planten of drankjes te maken hebben. Al vanaf zijn beginnende schooljaren heeft Durrell last van faalangst. Zijn oom Lewis probeert heb op te jutten met krachtige spreuken, maar Durrell is bang om te falen en daarom wordt hij samen met zijn pa de “lachertjes” van de familie genoemd, opgejut door oom Lewis. Durrell haat zijn oom, omdat hij altijd zich bemoeit met anderen. Durrell wil graag met rust gelaten worden, maar hij durft nooit iets te zeggen. Hij is eigenlijk een bangerik en op dat punt wordt Durrell vaak verwezen, alleen kan hij goed praten. Hij wil graag een vaste vriendengroep hebben en Durrell weet ook altijd een goede oplossing voor problemen. Hij is slim, vooral in Gedaanteveranderingen en Bezweringen. Twee vakken waar hij een uitmuntend kan halen met twee vingers in zijn neus. Vele medescholieren vinden dat hij ooit een Faunaat kan worden. Zelf betwijfeld hij, Durrell is best ook wel een twijfelaar, maar aardig. Hij doet nooit iets onaardigs tegen anderen en hij is vaak te vertrouwen.
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 
De familie Okes is een oude familie uit Schotland. Durrell is enigs kind uit het huwelijk van Thomas Okes en Helen Thumpey. Durrell heeft twee ooms en een tante uit zijn vaderskant; Lewis Okes, David Okes en Mary Okes. Zijn moeder was net als hij enigs kind.
Alleen oom David heeft kinderen; Anna en Matthew. Anna is twaalf jaar oud en zit in dezelfde afdeling als Durrell. Matthew mag volgend jaar beginnen. Alleen oom Lewis heeft nog geen kinderen. Oom David grapt dat oom Lewis geen tijd voor vrouwen heeft, maar op elk familiediner komt hij met een andere vrouw aanzetten. De grootouders van Durrell zijn Geofrey en Katharine Okes, ze zijn beiden nog in leven. De ouders van moeder Helen zijn overleden. Naast zijn familie heeft Durrell nog een rat, genaamd Loki.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minerva McGonagall
Schoolhoofd
avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 10-06-13

BerichtOnderwerp: Re: Durrell Lewis Okes   di jun 11, 2013 3:57 am

Even de regels lezen en dan goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://welcome-tohogwarts.actieforum.com
 
Durrell Lewis Okes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Welcome to Hogwarts! :: Algemeen :: Personages.-
Ga naar: